Inte som jag tänkt mig



Jag trodde att det här skulel bli en bra dag med tanke på att det började så fint med sovmorgon. Besiktningen av lägenheten förflöt utan konstigheter och jag kom iväg till jobbet snabbare än vad jag tänkt. Men så klev jag utanför porten och ut i regnet. Eftersom det fortfarande är massa is på gator och trottoarer och samtidigt plusgrader och regn i luften var det nu halt så in i helvete. Och trots att jag var försiktig lyckades jag naturligtvis ramla och bli alldeles blöt om byxorna. Så jäkla onödigt. Man kan ju önska att de åker ut och sandar typ överallt innan det är dags att bege sig hem igen, men sådant ägnar de sig väl inte åt när det är töväder.

Självfallet var tågen försenade också. Det var något tåg som var taget ur trafik och det blev till att stå ute i kylan och vänta i en kvart. Och när det var dags att byta till blå linjen vid T- Centralen var det ännu mera strul. Vet itne vad de sysslar med där riktigt, men tågen går från fel perronger, inte enligt tidtabell och när de väl åker så går det så långsamt att det nästan skulle gå fortare att promenera.

Men nu är jag i alla fall på jobbet. Och jag hopaps verkligen att ingenting annat kommer att gå fel i dag. Det orkar jag inte med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0