Nytt till garderoben



Förr om åren var jag extremt shoppingglad. I synnerhet när jag arbetade på Drottnigngatan, då gick det knappt en dag utan att jag kom hem med åtminstone något litet. Och ofta kom jag hem med ännu en svart klänning. Det är konstigt det där, för hur mycket jag än shoppade då tycker jag inte att jag har något att ha på mig i dag. Det finns liksom inget fint i garderoben. Nuförtiden shoppar jag i stort sett aldrig kläder. Ibland går jag och spanar i butiker, men jag kommer allt som oftast hem tomhänt.

Men inte i dag. I dag kom jag hem med två påsar från H&M. Den ena innehöll ett par tights (verkligen välbehövt eftersom nästan alla par jag äger är trasiga i grenen) och ett par svarta byxor till mig själv. Jag vet, jag vet. Svarta byxor, tänker ni nu, kunde hon inte ha köpt något annat för en gångs skull? Och jag provade faktiskt båda blå och gröna byxor, men det var bara de svarta som jag tyckte satt bra. Så det fick bli så.
I den andra påsen fanns presenter till lilla Ingrid. Det är fasiken inte lätt att köpa bebiskläder. Det är helt galet vad könsstereotypt det är på barnavdelningen. Rosa och gulligt för flickor och blått och tufft för pojkar. Men jag hittade lite schyssta grejer till lilltösen, och jag hoppas att hennes föräldrar håller med.

Och det var det. Fick hem en förmedlingsavgift på nya lägenheten från bostadsförmedlingen i brevlådan i dag. Tusen spänn vill de ha, så nu blir det ingen mer shopping den här månaden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0