PF

Ja, pojkvänsfritt alltså. Alex är på after work med sina kollegor, så jag har lägenheten alldeles för mig själv i kväll. Lite tomt, men samtidigt rätt trevligt ibland. Hittills har jag haft en himla masa roliga saker för mig. Här kommer en lista.

Slagit på datorn och surfat runt på de bloggar och sidor som jag dagligen följer. Det är i stort sett alltid det första jag gör när jag kommer hem. Och ja, jag önskar ofta att det inte var det, men jag kan inte låta bli. Om någon känner till någon bra avvänjningskurs är det bara att tipsa.

Sett premiäravsnittet av På middag hos Hannah & Amanda. Gäster var Thomas Bodström och Camilla Läckberg, och eftersom jag är ett stort Läckberg- fan var det jackpott för min del. Vill ni se programmet gör ni det här.



Pratat i telefon med Helene i en halvtimme. Hon skickade ett sms med fantastiska nyheter, och då var ju jag tvungen att ringa upp och få höra mer. Helst skulle jag vilja ge henne en lång kram, men det får vänta till vi ses nästa vecka.



Lagat mat. Det fick bli LCHF- plättar igen, och det sörjer jag inte över. Det är så himla gott att jag lätt kan äta det varje dag i en veckas tid. Och eftersom Alex tycker att det är en efterrätt, i synnerhet när jag äter dem med hallon och kesella, är det trevligare att äta det när han inte är hemma. Då slipper jag hans gnäll.



Jag har lyssnat på den här låten på Youtube. Fortfarande en stor favorit.



Ett avsnitt av The Lying Game har jag plöjt igenom. Ännu en serie om tvillingar som byter plats med varandra, och till skillnad från i Ringer så är dessa tvillingar ungdomar.



Och nu tänker jag äta lite choklad. Och vänta på att Alex ska komma hem så att jag kan få en kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0