The Hangover part 2

Filmen vi såg igår var Baksmällan 2. Konstigt egentligen att ingen av oss har sett den tidigare med tanke på att ettan var så bra. Nu är detta dock åtgärdat.

Precis som i första filmen vankas det bröllop, och den här gången är det Stu som ska gifta sig i Thailand. Hela gänget följer med, och då han har avsagt sig allt vad svensexor heter nöjer de sig med att ta en öl vid lägerelden på stranden. Nästa dag vaknar de på ett hotellrum utan att ha någon aning om var de befinner sig eller vad som har hänt. Till råga på allt saknas brudens sextonåriga lillebror, och de ger sig ut på jakt efter honom- och som förra gången har de varit med om de sjukaste saker man kan tänka sig. Vilket de upptäcker allteftersom.

Det bjöds inte på riktigt lika många skratt den här gången, men det är definitivt en värdig uppföljare. Den är galen och rolig och jag förstår inte hur manusförfattarna lyckas komma på sådana sjuka grejer. Vill man se en bra komedi rekommenderar jag den här. Om man redan har sett ettan förstås, annars är det den man bör se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0