Well, it's Friday



I natt drömde jag att jag och Alex hade en liten dotter. Hon var bara några dagar gammal, och efter att ha övertalats av Alex fick hon heta Emily. Det måste ha varit en väldigt verklighetstrogen dröm, för hela morgonen har det känts konstigt att inte ha Emily där. Men men, kontentan av det hela är i alla fall att jag har sovit väldigt bra i natt och känner mig rätt utvilad i dag.

Och tidigare imorse skrev vi på kontraktet för vår nya lägenhet. Så nu kan ingen komma och säga att vi inte får flytta in i den. Nu är det verkligen på riktigt, och det är mindre än en månad kvar tills vi kan flytta in. Helt galet! Dags att börja köra en storrensning av vad som ska få följa med och vad som ska gå i sopen. Jag misstänker att jag kommer vara rätt trött på de flesta av mina grejer efter det...

Utvilad. Påskrivet lägenhetskontrakt. OCH det är fredag. Humöret är på topp! Det enda som gör mig lite ledsen är att det är på tok för många minusgrader, och så fort man beger sig ut i dem förfryser man nästan alla kroppsdelar som finns.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0