Lägenhetsfunderingar



Det har nu gått över två veckor sedan jag skickade in alla papper till bostadsförmedlingen, och jag har fortfarande inte hört något från den nya hyresvärden. Jag börjar ruttna rejält. Hur svårt ska det vara att bedöma om vi uppfyller deras krav? Eftersom vi har gått igenom hos bostadsförmedlingen bör det ju inte vara några problem, och jag antar att hyresvärden bara vill dubbelkolla att allting stämmer. Men att det tar över två veckor är som ett jäkla skämt.

Så länge vi är föreslagna som nya hyresgäster hos värden går det inte att tacka ja till andra lägenehter hos bostadsförmedlingen. Och att på egen hand fortsätta försöka byta min nuvarande lägenhet känns ju inte heller särskilt aktuellt med tanke på att vi har en lägenhet på gång. Det kan ju även vara bra om vi kan bli godkända innan månaden är slut, så att jag kan säga upp mitt nuvarande kontrakt och slippa ännu en månad med dubbel hyra. I dagsläget ser det ut som att det kommer vara två månader där vi kommer behöva betala hyra för båda lägenheterna. Men säger jag inte upp min lägenhet innan januari är slut kommer det att gå tre månader med dubbel hyra, och det har jag verkligen ingen lust med.

Det tråkiga är att jag går runt och är lite småirriterad mest hela tiden. Och det enbart för att värden inte hör av sig. De får ytterligare ett par dagar på sig, men sedan är det nog bäst att jag ringer upp och hör vad de sysslar med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0