The city that doesn't sleep



Nu äntligen är nästa resa inbokad för mig och Alex! Det har tagit oss alldeles för lång tid att boka den, men nu är det äntligen gjort och det är så vansinnigt skönt. Vart vindarna bär oss den här gången kommer nog inte som någon chock för någon.

Det blir...


Trumvirvel....




NEW YORK!


Efter att ha ändrat lite i planeringen så är det nu bestämt att vi åker i mitten av maj. Ett trestjärnigt hotell som enligt recensionerna och kartan ska ligga nära till de flesta viktiga sevärdheterna på Manhattan. Blir spännande att se om det stämmer när vi väl är där...

Men om jag tyckte det var jobbigt att bestämma sig för vilket hotell vi skulle välja, så var det ingenting mot att ansöka om visum. Hundra miljoner frågor som skulle besvaras, det fanns liksom inte någon ände på det hela. Och vilka frågor var det man fick svara på då? Yrke, civilstatus och favoritfärg? Nej. Snarare om man har några sjukdomar (till exempel syfilis eller gonorré), om man tar droger, om man har blivit arresterad eller dömd för något brott och liknande. Så. Jäkla. Jobbigt. Att behöva fylla i två sådana formulär- ett för mig och ett för min karl.

Men nu är det gjort! Bara att börja se fram emot resan och planera vad vi ska göra när vi väl är där. Har ni några bra tips på saker som vi inte får missa får ni hemskt gärna dela med er av dem! Vi har ju ingen koll, ingen av oss har varit i USA tidigare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0