Måndag morgon

 
Hej och välkommen till min oerhört positiva och glädjespridande blogg. I dag är en sån där dag då jag helst hade legat kvar under täcket och inte låtsas som om omvärlden finns till. För när det är tre ovälkomna saker som alla krockar med varandra är det tamejtusan inte kul.
 
Först har vi det lilla faktumet att det är måndag. Måndagar är aldrig roliga. Aldrig. Om det inte är första måndagen på semestern, vill säga, men det är det inte i dag. Vilket i och för sig bara är bra, om man tar sig en titt på nästa punkt.
Det regnar både katter och hundar ute, och med tanke på att det är ett kompakt molntäcke som ligger över hela Hufvudstaden så tror jag att det kommer att fortsätta så resten av dagen. Det finns inte en endaste liten ljusglimt någonstans. Fy fasen för att ha det så på ens första semesterdag. Detta gör det dock inte roligare att gå till jobbet.
Och så är det ju den 25:e juni, vilket innebär att från och med i dag är tunnelbanans blåa linje avstängd vid T-centralen, vilket innebär att jag måste ta en annan väg till jobbet. En väg som tar längre tid och är omständigare med fler tågbyten. I fyra månader ska detta elände pågå, och jag blir trött bara av att tänka på det.
 
Fem veckor kvar till semestern. Hoppas att det har hunnit torka upp ute till dess. Annars blir jag ledsen på riktigt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag har kommit vidare i en fototävling & undrade om du kunde rösta på min bild?
(nr 6, klicka på mitt namn " madeleine runesson ".

http://markbladet.se/?artikel=201206251104255216

2012-06-25 @ 14:06:10
URL: http://tjugoandrejanuari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0