Trött huvud



Nej, den här dagen blev ju inte direkt vad jag hade tänkt mig.

Vi åkte ut till Kungens Kurva och spanade på mattor och lampor. Men inte kom vi hem med någon dörrmatta eller några lampor, som var det minsta vi skulle ha med oss hem i fångsten. Däremot är nu en vardagsrumsmatta inhandlad, och det kan vi vara rejält nöjda över. Alex snodde sedan åt sig skjuts från sin pappa till IKEA i Barkarby, där han köpte en kontorsstol, trall till balkongen och en skrivbordsskiva.

Allt var frid och fröjd, trodde jag. Men efter att ha tagit en sväng till mataffären och sedan lagat middag åt min karl tog det en annan vändning. Inte fick jag sitta i lugn och ro och titta på ett avsnitt av Grey's Anatomy, inte. Istället blev jag tvingad att nagelfara exakt hur vi vill att lägenheten ska se ut, och möblera om i lilla rummet sisådär tjugotusen gånger. Det här höll vi på med i nästan tre timmar. Jippie.

Och nu har vi kommit fram till att vi ska möblera precis så som jag ville från början, det förslaget som blev nedröstat. Jag är nöjd, men jag orkar inte mer. Nu vill jag inte tänka mer på lägenheten, nu vill jag bara göra något som är avslappnande. Och med tanke på att klockan är halv tolv så innebär det sova. Kul. Slut på söndag, slut på helg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0