Discotröjan på och jag är redo för en ny vecka



Well hello Montag!

Trött som om jag varit uppe och festat hela natten (I och för sig drömde jag att jag var på fancy middagsbjudning iklädd lyxig röd klänning (trots att jag vet att jag inte passar i rött, så hur fasen tänkte jag där?), där jag inte åt någonting av hummern som serverades utan bara drack glas efter glas av bubbel- kan det vara en imaginär baksmälla jag nu känner av trots att jag inte längre befinner mig i drömmarnas land?). Meeen, inget som lite kaffe inte kan bota. Hoppas jag, för annars är jag rätt körd. Mer körd än vanligt, that is.

Aja, det finns en hel del glädjeämnen med denna måndag. Och eftersom jag älskar listor kommer därför här ännu en.

  • Det regnar inte. Vilket är bra, för jag har inte den blekaste aning om var mina gummistövlar befinenr sig.
  • Tunnelbanans blåa linje går fortfarande hela vägen till Centralen. Fråga mig igen nästa måndag om detta, och jag kommer aldrig att sluta svära över min ändrade resväg till jobbet.
  • Ridningen är nu slut för denna gång. Vilket i och för sig är vansinnigt tråkigt, men efter att ha ridit två dagar i rad har jag nu skavsår på ställen där man inte ska ha skavsår och träningsvärk mest överallt, så ett sommaruppehåll är nog bara positivt för min sargade kropp.
  • Midsommar på fredag. Vilket innebär fyra dagars arbetsvecka. Vilket innebär total lycka. Ja, bortsett från att Midsommarafton är på just fredag, som är den bästa arbetsdagen på hela veckan. Jag hade hellre varit ledig en måndag.
  • I kväll har jag och Alex en dejt tillsammans med Roger. Roger ska nämligen försöka övertyga Alex om varför han ska ha en olycksfallsförsäkring (och förmodligen varför han ska ha en olycksfallsförsäkring hos just TryggHansa, för det är där Roger jobbar). Jag hoppas verkligen att Roger har vässat sina argument, för min pojkvän är en envis jävel.
  • I morgon spelar Sverige sin sista EM- match. Nu har det ju inte gått så bra för Sverige och den där matchen är bara ett onödigt ont. Men eftersom den varken gör till eller från innebär det att jag inte alls måste sitta framför tv:n och bita sönder mina naglar av nervositet. Jag är fri att göra något annat! Som till exempel somna på soffan och få skäll av Alex. Tjohej!


Det var allt. Tjipp och hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0