Helgplaner



Trots att vi la oss tidigt igår känner jag mig lite halvt schleten i dag. Och så in i bomben sugen på lakrits. Sötlakrits som varvas med lite vanlig mjölkchoklad, det är mumma det!

I dag är en kort dag på jobbet. Eller åtminstone kortare än vad dagarna vanligtvis är. Tänkte ta en väldigt kort lunchrast och smita lite tidigare, för jag har massa saker som måste fixas innan kl 19 i kväll. För då kommer Helene och några av Alex kompisar över. Och i morgon kommer Marielle och David på middag och schlagermys. Jag är lite tudelad. En del av mig vill helst vänta med att ta hem folk tills det att vi kommit lite mer iordning. Det känns så himla hastigt och stressat nu. Men samtidigt vill jag ju visa upp vårt nya hem för våra vänner, och jag vet ju att även de är nyfikna på att se hur det ser ut.

Aja, bara vi hinner röja undan lite innan i kväll så är det lugnt. Det ska bli trevligt att göra någonting annat än att fixa i flyttkaoset. Är så trött på alla lådor och skit nu, och att träffa vänner kommer förmodligen att göra susen för humöret.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0