Surkart



Jag surar lite i dag och försöker förstå varför saker sällan går så smidigt som man har planerat. Jag kan ju ge er några exempel på varför humöret inte är på den nivå som det borde vara.


Vi fick tillgång till den nya lägenehten igår. Den var dåligt städad. Grusigt på golvet, dammiga hyllor, skitiga fönsterbrädor, smutsiga fönster och frysen var inte avfrostad. Eftersom Alex är ledig i dag blir det han som får städa, för vi flyttar inte in mer grejer innan det är rent. Pratade med värden, och det hade tydligen varit en städfirma där förra veckan. De gjorde inte sitt jobb.

Det ska finnas en stor pärm med information kring allt som rör lägenheten. Den pärmen fanns inte att hitta någonstans, så nu är vi lite strandsatta vad gäller vissa saker. Internetbiten är viktigast. Utan internet kommer vi förtvina och dö.

Portkod har vi inte fått någon.

Alex mobil har fuckat ur helt verkar det som. Det går inte att ringa till den och sms:en kommer inte fram förrän långt senare. Inte helt optimalt när man måste få tag på honom omgående, och det leder till stor irritation.



Nej. Det är inte bara roligt just nu. Inte så mycket roligt alls, faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0