Lägesrapport just nu



Humör: Jo då, jag ska inte klaga. Känner mig förvånansvärt pigg och hyfsat glad. Lite rastlös, skulle gärna ge mig ut på en långpromenad med bra musik i lurarna, men den enda promenaden jag får ge mig ut på är den som leder till skrivaren och tillbaka till mitt kontor.

Sug: Vill inte alls jobba i dag. Vill ligga under täcket och läsa boken [geim]. Den är så spännande att det är en plåga varje gång jag måste lägga den ifrån mig.

Saknad: Sommaren. Att inte behöva paketera in sig i lager av kläder, jacka, halsduk och sedan ett paraply toppat på det för att man överhuvudtaget ska vilja ta sig utanför dörren. Så snälla solen, kom tillbaka.

Missnöje: Värmen på mitt kontor är inte att lita på. Innan lunch är det så kallt att jag får vira in mig i en sjal för att stå ut. Och då fryser jag ändå rejält om händerna. På eftermiddagen, när solen har hittat mina fönster, blir det däremot så varmt att jag känner mig som en grillad kyckling. Det känns som att något är fel.

Orka inte: Jag har en del samtal som jag måste ringa. Men jag orkar inte just nu. Vill inte höra någon annans röst. Vill vara i min bubbla där det är tyst och lugnt och ingen käbblar emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0