Välkommen sköna helg



Lördag är stalldag och så även i dag. Det blev en förhållandevis tidig kväll för min del igår. Helene blev sjuk så det var bara Alex kompisar som kom över, och då kändes det helt ok att gå och lägga mig halv tolv trots att de inte gick hem förrän två och en halv timme senare. Skönt att vara utvilad när jag åkte kommunalt till stallet i dag.

Väl framme i stallet fick jag veta att jag inte skulle rida. Vi hade halvgrupp teori, där hälften rider och hälften står på marken och diskuterar ryttarna med ridläraren. Dagens tema var oliksidighet. Precis som vi människor har hästarna en sida som är svagare och en sida som är starkare, och vi tittade på hur man märker vilken som är vad och hur man ska göra för att balansera upp den svaga sidan. Ganska intressant, men attans vad ryttarna fick kämpa. Jag kände mig rätt nöjd med att stå på marken och fick nästan träningsvärk i magen bara av att titta på de som red...

Nu väntar en eftermiddag med fix och stök innan Marielle och David kommer över i kväll. Så det kanske är bäst att sätta igång så att man inte springer omkring halvnaken och ofixad när de dyker upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0