Det var dans, dans, dans

Igår hade vi Helene och Linnea över på middag. Alex fick vara med och äta, men sedan drog han sig undan in till sin dator och lät oss tjejer sitta och tjattra själva. Sent om sider tog vi oss in till Söder och Ett ställe. Där blev det dans till stängning. Jag kommer inte ens ihåg när jag var ute och dansade loss senast, så det var mycket trevligt och lyckat. I synnerhet som att Ett ställe har ett dansgolv där de spelar en blandning av schlager, gamla hits, svenska klassiker, 90- tal och Håkan Hellström. Allt som jag älskar.

Kvällen avslutades med Linnea inne på McDonald's, där vi kom i bråk med en jävel som trängde sig före hela kön. Tråkigt nog fick han beställa ändå efter som kassabiträdet var så slött och inte orkade ta bort beställningen som han redan slagit in. Men puckot som trängde sig fick höra både det ena och det andra från oss i kön, och jag hoppas att han skämdes.



Helene och min fina pojkvän.



Linnea.



Jag bjöd på kycklinggratäng. Det blev ju så bra tidigare i veckan och eftersom Helene är nybliven lchf- are passade det ju bra.



Ett ställe.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0