Liten lista



Jag snor här helt fräckt en lista som jag har sett att andra har bloggat om.

Vem är i rummet med dig?
Ingen, så vitt jag kan se. Nu när vi bor i ett palats händer det att vi inte ser varandra förrän det är dags att sova. Så stort bor vi.

Vem fick du ditt senaste sms av?
Helene. Hur det löd? "Okej, hoppas han kryar på sig! Hälsa! Yes, she is on the boat! :) Ses imorn!! Kramuts"
Med andra ord en liten avstämning om morgondagens dejt. Som inte kommer att utspelas på en båt. Om vi inte går till Patricia förstås. Det var längesen, kanske kan vara något?

Vem tänker du på nu?
Jag tänker på Alex ungefär varannan sekund och oroar mig för om han har tråkigt där borta i andra änden av palatset.

Vem pratade du senast i telefon med?
Här hade jag kunnat ljuga och svara en tysk från huvudkontoret i Neckarsulm. Varför ljuga, undrar ni? Jo, för att jag ska kunna briljera med att jag faktiskt pratade tyska med honom och att det gick galant! Visserligen gissade jag mig till hälften av allt han sa, men vips hade han sagt hej då och så var det lilla problemet ur världen. Ska jag tala sanning var det Alex jag pratade med senast när jag satt på tåget hem.

Vem önskar du var med dig nu?
Tycker att det är rätt skönt att ligga här ensam på den nya soffan och njuta av fredagskvällen. Men det skulle väl vara lite sällskap av pojkvännen i såna fall. Fast han mår vansinnigt dåligt av lukten från impregneringssprayen vi använde på soffan för några dagar sedan (den har inte försvunnit helt än) så det är kanske en dålig idé om han skulle joina mig...

Vem är din favoritsläkting?
Åh, jag har inte någon särskild favorit. Jag tycker hemskt mycket om dem alla. Mycket diplomatiskt svar.

Var åkte du senast bil?
Det var i i tisdags när vi åkte och hämtade soffan på Mio.

Vad är det bästa med våren?
Eftersom det är omöjligt att välja bara en sak svarar jag värmen, solen, fågelkvittret, när man får byta ut vinterkläderna mot tunnare varianter och man slipper ha pantalonger under byxorna, alla blommor som skjuter upp ur marken, när gruset sopas bort från vägar och trottoarer, när uteserveringarna öppnar, ljuset, alla dofter som hör våren till.

Vad åt du senast?
Jag skäms för att säga det. Glass med smak av jordgubb och choklad.

Vad är det för färg på dina byxor?
När jag var ung var det modernt med Adidasbyxor. Ja, vi pratar med andra ord nittiotal. Det dumma med Adidasbyxor är att de är rätt fula, ooch det bra med Adidasbyxor är att de är så vansinnigt sköna. Och det är en antik kvarleva från mitt nittiotal som just nu kläder mina ben. De är dock rätt slitna och ett av hålan är perfekt placerat mitt på rumpan, men det skiter jag i. Att de dessutom är för stora och hela tiden riskerar att åka av helt bryr jag mig heller inte om. För de är som sagt galet sköna. Och till frågan- svarta med vita ränder längs sidorna.

Vilken är din favoritfärg?
Jag brukar svara svart på den frågan, men då är det alltid något smarthuvud som gormar om att det inte är en riktig färg. Annars gillar jag blått, lila, rosa.

Vilken film såg du senast?
Paranormal Activity 2 för någon timme sedan. Den var inte bra.

Har du någonsin hånglat i skogen?
Eh... Jag antar att det är ett dåligt tecken att svara att jag inte vet. Men det borde jag ha gjort.

Har du någonsin smugit ut ur ditt hus?
Nej. Men när jag var yngre och fortfarande bodde hemma försökte jag smyga in i huset utan att märkas efter sena utekvällar på krogen. Jag tror dessvärre inte att jag var så diskret, speciellt inte den där gången när jag hulkade över toaletten innan jag till slut kunde somna.

Och det var det hele.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0