What to bring to America?



I morgon bär det av till New York!!! Jag är resfebrig så det stänker om det, och har lite svårt att fokusera på det viktiga. Det vill säga packningen. Det blir liksom inte bra, jag vet inte vad jag ska ta med mig. Alla kläder känns helt fel och jag har insett att jag behöver en hel del nytt i garderoben.

Bilden ovan visar våra väskor. Till vänster ser ni min stora, fina röda väska som rymmer allt jag önskar ta med mig. Ja, jag brukar åtminstone lyckas fylla upp den med massa onödigheter när jag åker på solsemester i en vecka. Till höger ser ni Alex pyttelilla kabinväska, som inte rymmer ett skit. Perfekt för en weekend- men i minsta laget för en längre resa. Det tycker dock inte min pojkvän, som har släpat den på en tredagars weekend till Paris så väl som en vecka i Turkiet och en månad i Kina. Reslängden styr inte hans väskstorlek.

Men nu är det så att vi ska till The United States of America, och dit får man släpa hela 23 kilo i incheckat bagage och 8 kilo handbagage. Då är Alex väska plötsligt väääldigt pluttig. I alla fall för mig, som hade tänkt shoppa massa. Jag tar självklart med mig en bag också, som jag förhoppningsvis kommer att fylla med nyinköpta saker, men det där att Alex har en så liten väska begränsar ju pengaslöseriet. Får nog ta mig ett snack med honom.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0