Decléor

 
Nu har jag bestämt mig.
 
Jag är en sån där som gör hårinpackningar på tok för sällan, har lagt en ansiktsmask typ en gång i mitt tjugoåttaåriga liv och det där med att smörja in kropp och ansikte med vårdande krämer varje dag, det orkar jag bara inte. Och dessvärre är det ju sådant som syns.
 
Från och med nu är det jag som börjar ta hand om mig själv lite bättre. Jag vill ha ett friskt och glansigt hår, och en hy med lyster och helst så få rynkor som möjligt.
 
Har spanat runt lite på olika hudprodukter, och jag tror att jag ska slå på stora trumman den här gången. Inte köpa det billigaste jag kan hitta, för det brukar ändå aldrig bli bra. Tänkte mig produkter från Decléor. Rengöringskräm, dagkräm, nattkräm och ett serum. Jag vet att jag tar i så att jag nästan spricker, men jag har hört så gott om alla dessa produkter.
 
Dyrt blir det, dock. 1200 svenska riksdaler. Men det kanske är priset jag måste betala för att få en hy jag trivs med?
 
Om någon har några erfarenheter av dessa produkter får man hemskt gärna dela med sig innan i morgon kväll. För då har lönen kommit in på kontot och först då tänker jag slå till. Så, alltså, har ni dåliga erfarenheter vill jag höra det NUUU.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0