Lördag 27 Oktober

 
Lördagar betyder ridning. Det vet vi vid det här laget.
 
I dag fick jag äran att rida denna herre, Liqueris. Han är väldigt känslig för minsta lilla rörelse, och det är inte helt lätt när man har en tendens att flaxa lite för mycket med de flesta kroppsdelar. Så i dag fick jag träna på att sitta väldigt stilla och vara väldigt följsam med händerna så att han inte spände sig.
 
Nu är jag dock hemma (placerad med röva i soffan, vilket tydligen är standard här i Muffen) och jag har hunnit trycka i mig lite ägg och kaviar till lunch. Nej, jag har inte tröttnat. Jag tror inte att jag kommer att tröttna. Jag hoppas verkligen inte att jag kommer att tröttna, för det vore tråkigt att förstöra hela ägg- och- kaviar- grejen.
 
Näst på dagens lista står en dusch och tvätt av hår. Sedan ska jag göra mig fin, för i kväll är det fest i Sollentuna. Marielle och David bjuder in till Oktoberfest. Tyvärr var kön till Butterick's vansinngit lång nu i veckan, annars hade jag och Alex kommit i korrekt klädsel med lederhosen och tyrolerklänning, men nu blir det inte så. Men fin kan man ju göra sig ändå.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0