Måndag kväll

 
Inte helt oväntat blev den här dagen betydligt bättre så fort jag lämnade jobbet.
 
Det gick rätt bra på buggen, om jag får säga det själv. Börjar få lite bättre kläm på den där fasligt svåra högersnurren, och mot slutet fick jag till det lite bättre med rytmen i kroppen också. Glömmer ju så lätt att man ska svänga lite på höfterna när man dansar, och inte bara fokusera på att stegen ska bli rätt.
 
Såg kvällens avsnitt av Vem tror du att du är, som den här gången behandlade Camilla Läckbergs släkt. Och jisses, vad jag är sugen på släktforskning nu! Jag vet tyvärr knappt ingenting om min släkt. Gjorde ett skolarbete för hundra år sedan då jag intervjuade min mormor om hennes uppväxt och familj. Farmor har berättat litegrann om hur hon hade det som barn, men inte mycket. Och sedan är det bara ett enda stort svart hål.
Det skulle vara så vansinnigt intressant att ta reda på mer. Var kommer jag ifrån? Vilka var mina förfäder? Ska nog ta och besöka mina gamlingar någon dag och be dem berätta vad de vet. Är övertygad om att de faktiskt sitter inne på massa spännande saker.
 
Jaja, nog om det. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka få mig ltie sknöhetssömn. Ögonlocken börjar nämligen bli allt tyngre, och det känns onödigt att somna i soffan i dag igen. Får så mycket skäll från Alex då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0