When a stranger calls

 
Som straff för att ha fått en väldigt hög mobiltelefonräkning tvingar Jills föräldrar henne att sitta barnvakt åt en familjeväns två barn. Strax efter att Jill har anlänt till det ensligt belägna huset börjar hon få konstiga telefonsamtal där någon mestadels bara andas i luren. Vad hon inte vet är att denna man befinner sig inne i huset, och planerar att fortsätta terrorisera henne och långsamt bryta ner hennes psyke innan han tänker döda henne.
 
Jag blev lite besviken på den här filmen, eftersom jag mot bättre vetande hade höga förväntningar. Men det finns ingenting originellt med denna storyline, det känns som att det har gjorts flera gånger om. When a stranger calls är i och för sig en remake av en film från 1979, men då det sedan dess har gjorts så många filmer på samma tema blir denna lite överflödig.
 
Även om det inte händer så mycket under den första timmen lyckas de ändå hålla intresset uppe (om än knappt). Det står och väger på gränsen mot att bli segt utan att egentligen falla över, och det är skönt när helvetet till slut brakar loss.
 
Det absolut bästa med filmen var att upptäcka att The Stranger spelades av Tommy Flanagan, som för min del är mest känd som Chibs i Sons of Anarchy.
 
Betyg: En svag 3:a av 5.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0