Älska mig

 
 
Nästa år kommer Alex Schulman att ha en alldeles egen enmansshow på Maximteatern. Igår köpte jag biljetter till den. En biljett till mig och en biljett till min karl. Han vill egentligen inte alls gå. Det har nämligen framkommit att han, och lyssna nu hur galet det här låter, inte gillar Alex Schulman. Inte överhuvudtaget, inte ens litegrann. Han tycker att Alex Schulman verkar vara en dryg jävel.
 
..............................
 
Ursäkta???!!! Dryg? Jag frågade min karl om han läst Alex Schulmans blogg, sett Schulman Show eller lyssnat på Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast. Det hade han inte. Nä, jag tänkte väl det.
 
Själv älskar jag Alex Schulman, och tycker att han är oerhört underhållande och en mycket skicklig skribent. Det ska bli mycket spännande att se vad han kan åstadkomma i det här formatet, och med tanke på att Sigge Eklund varit med och skrivit manus är jag full av tillförsikt att det kommer att bli galet bra. Så därför släpar jag med mig min karl trots att han egentligen inte vill. Vi ska sitta där på fjärde raden och han ska banne mig få se att Alex Schulman är briljant.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0