Onsdag som borde ha varit åtminstone torsdag

 
Tänk vad bra en bild kan illustrera hur man känner sig.
 
Tom. Trött. Urlakad.
 
Har ägnat hela kvällen åt att springa till tvättstugan och tillbaka (tråååkigt, tungt och stressigt), och däremellan har jag faktiskt lyckats laga middag åt mig och min karl (smarriga fajitas, förstår att ni är nyfikna) samt uppdatera mig om som har hänt i cyberspace under dagen.
 
Tyvärr har jag även börjat känna mig lite konstig i huvudet och tillhörande bihålor, och jag antar att jag nu kan vänta mig samma förkylning som min kära pojkvän drar runt på (han sitter just nu och jämrar sig inne i sovrummet, men har han smittat ner mig förtjänar han väl knappast några sympatier...). Jag. Vill. Inte. Har för sjuttsingen inte tid att bli sjuk, måste ju ut och jogga så att jag slipper gömma mig i vassen när vi åker till solen i vinter. Eller vass och vass, dit vi ska finns det ingen jäkla vass på stränderna. Jobbigt läge.
 
Kanske borde jag lägga mig så att jag blir lite utvilad, men det är så tråkigt. Det skulle i sådana fall innebära att jag inte har gjort något roligt i kväll. Bäst att se ett avsnitt av Sons of Anarchy. Då har dagen åtminstone utmynnat i något bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0