Snabba Cash 2

 
För någon helg sedan såg jag om Snabba Cash, och i kväll var det så äntligen dags att se uppföljaren, med det logiska namnet Snabba Cash 2.
 
Jag vet ju att andra filmen inte baseras på andra boken i Jens Lapidus Stockholm Noir- serie, och det var en av de saker som jag faktiskt funderade över när jag satt där i biosalongen. Jag hade nämligen gärna sett andra boken gestaltas på bioduken, för det är a hell of a story, men jag förstår samtidigt varför de valde en annan storyline.
 
Snabba Cash 2 är en bra film. Den är välgjord och den där speciella känslan från första filmen fanns där. Skådespelarna får med beröm godkänt i min bok, de är alla trovärdiga och jag känner sympati för de flesta. Åtminstone de som är på "den goda sidan".
 
Vad jag däremot inte tycker om med den här filmen är att den egentligen bara är en enda lång transportsträcka till nästa film. För jag antar att det kommer en tredje film. Snabba Cash 2 innehåller intriger, men det är inga intriger som egentligen landar i just den filmen. Nu uttrycker jag mig kanske konstigt, men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det märks att allt som händer bara laddar inför den stora finalen i film nummer tre. Jag kände mig snuvad på något stort och fantastiskt. Och det är lite tråkigt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Archery OS

Jag röstar på Joakim von Anka och tre knattar.

Om du fattar vad jag menar...? Hur tror du då att jag hittade till din blogg?

Svar: Du sökte på "en snål jävel", och så dök min blogg upp med inlägget om Duck Tales...?
Helena

2012-09-29 @ 02:50:00
Postat av: Archery OS

Tror snarare att jag sökte på:

"joakim von anka och tre knattar" ankliv rösta

Jag ville se om det fanns någon röstning kring detta fenomen.

"en snål jävel" har jag nog aldrig sökt på.

2012-09-29 @ 21:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0