Sockersug

 
Ååååhhh!!! Jag är SÅ jädra godissugen just nu! Skulle lätt kunna trycka i mig ett helt kilo choklad utan problem. Typ.
 
Jag fattar inte. Ibland känns min mage som ett stort svart hål, och jag kan äta hur mycket som helst utan att det där jädra hålet täpps till. Så är det i synnerhet när jag får ett sådant här godissug. Köper jag godis då trycker jag i mig allt så snabbt jag kan. Skulle jag tillkalla en kontrollant från Guinness Rekordbok under en sådan session skulle mitt namn lätt hamna i nästa års upplaga under rubriken "Världens snabbaste godishetsätare".
 
Men. Nu ska ju jag försöka vara duktig och inte äta massa socker. Vilket litet helvete. Åt en banan för nån halvtimme sen, men den hjälpte inte ett skit. Bananer får jag egentligen inte heller äta, men känns magen som ett svart hål måste det till något lite matigare än ett glas vatten för att dämpa sug- och hungerskänslorna.
 
Funderar på att fuska i morgon. Jag och Alex planerar att gå på bio, och tanken att byta ut de sedvanliga popcornen mot lite godis har slagit mig. Så fort jag tänker den tanken känner jag mig i och för sig misslyckad, men en dag i veckan kanske man kan få unna sig lite socker. Eller...?
 
Men jag har faktiskt ett tips som funkar rätt bra. Åtminstone när det kommer till chokladsug. Igår åt Alex en sån där Marianne- godis. Ni vet en sån där med hårt mintskal och choklad inuti. Efter det såg jag till att pussa lite på honom och så fick han andas mig i ansiktet så att jag kände den ljuvliga doften av mint. Det räckte för att stilla suget just då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0