Zombie

 
Det är tydligen inte så bra att sitta uppe till väldigt sent och gråta ögonen ur sig till bröllopsvideor och kärlekssånger på Youtube. Dels oroar det sambon, som tror att något är fel vilket det inte alls är, och sedan får man inte tillräckligt med sömn, så när man stiger upp ur sängen dagen efter känner man sig som en zombie.
 
På tal om zombies. Jag blir så jädra irriterad på filmen Warm Bodies som nyligen haft premiär på bio. En zombie som blir kär i en människa varpå han börjar bli mer mänsklig. Nu har jag ju inte sett filmen, bara trailern, och jag kan inte uttala mig om den faktiskt är bra eller inte. Men hela konceptet är åt helvete. Jag förstår att de vill rida vidare på vampyrvågen, och en film om zombies är logiskt nästa steg. Men en zombie som blir kär i en människa???!!! Hela idén med zombies är att de bara är ett tomt skal, inga känslor, inget medvetande, inget sånt! De har bara en enda sak som driver dem, och där tänker jag citera Resident Evil. The need to feed. Så massa kärleksklet funkar inte i min värld.
 
Fast nu skulle ju inte det här inlägget handla om zombies. Utan om att jag är så galet trött. Jag hoppas verkligen att dagen försvinner fort så jag får gå hem och sova.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0