Rosendal och Djurgården

Semestervecka nummer två har börjat, och mitt främsta uppdrag är att ta tillvara på så många soltimmar som det bara är möjligt. Det gäller att samla på sig så att man har något att leva på när hösten anländer.
 
Dagens aktivitet: Fika på Rosendal och promenera på Djurgården. Som en bonus slängde vi in lite shopping på Åhléns City efteråt.
 
 
Smörgåsar och bakverk som fick tummen upp, även om det var lite dyrt. Vilket vi hade räknat med. Halva bullen gick dock åt till att mata de söta små gråsparvarna som flockades kring vårt bord. Jag vet att man inte ska, men jag kunde inte låta bli.
 
 
Det är otroligt vackert ute på Rosendal.
 
 
Så promenerade vi på Victoria och Daniels Kärleksstig. I skogen, ja. Hela eftermiddagen har det krypit i kroppen på mig, och jag är övertygad om att jag har åtminstone fem stycken vidriga fästingar som har bitit sig fast på mig för att suga mitt blod. Inte för att jag har sett några, men det behöver ju inte betyda att jag sluppit undan. Hmm. Får nog hålla mig inne i stan resten av semestern, för massa fästingbett är jag inte intresserad av.
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack snälla för dom fina orden i min blogg. Och just nu känns det lite... fjuttigt att säga att jag beklagar din sorg men det gör jag verkligen. Styrkekramar till dig och din familj.

2013-08-21 @ 21:27:29
URL: http://foreningsgatan8b.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0