Shoppinglördag

Dagens uppdrag:
 
 
1. Köpa en ny ridhjälm till mig. Min har sett sina bästa dagar och behöver bytas ut. Den hjälmen jag ville köpa fanns dock inte i min storlek (vilket suger eftersom det är andra gången i rad jag kommer tomhänt från den butiken av samma anledning).
 
Uppdraget misslyckades.
 
2. Köpa badbyxor till Alex. Han har slängt sina gamla, och nu när vi åker utomlands på måndag kan det ju vara bra om han har något att bada i. Tråkigt nog är badsäsongen nästan slut här hemma i Svea, och säsongen för att köpa badkläder u butik är definitivt slut. Nu reas de sista trötta plaggen ut, och det finns inte så mycket att välja på. MEN. Vi hittade ett par som funkar. Åtminstone under den här resan.
 
Uppdraget slutfört.
 
3. Köpa shorts till Alex. Han har ett par trekvartsbyxor som funkar att visa sig ute med (för jag tänker inte tillåta att han springer omkring i sina mjukisshorts offentligt) och behöver minst ett par till. Det visade sig dock vara ett svårt uppdrag, för några snygga byxor hittade vi inte.
 
Uppdraget misslyckades.
 
 
För att vi inte skulle vara alltför ledsna tillät vi oss att äta middag i food courten i SKHLM. Jag åt thai, som dessvärre var lite av en besvikelse. Jag antar att saker inte alltid kan gå ens väg.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0