5 saker du kanske inte visste om mig

 
1. Jag var blyg som barn. Att räcka upp handen i klassrummet om jag inte var hundra procent säker på att jag kunde svaret var inte att tänka på, och att prata med människor jag inte kände var läskigt. Tack och lov växte det bort när jag tvingade mig själv att utsätta mig för situationer där det inte gick att vara blyg.
 
2. Jag har alltid haft anlag för åksjuka, men när jag var liten var det överjävligt. Det gällde att alltid ha en spypåse med sig i bilen. Och att åka förbi rapsfält var bland det värsta jag visste. Den gula färgen gjorde mig illamående.
 
3. Jag går väldigt sällan barfota utomhus om somrarna. Jag är rädd för att jag ska kliva på en humla eller en geting. Och risken att dra på sig en fästing är (i alla fall i mitt huvud) avsevärt större om man inte har några skor på sig, så därför får de stanna på. Har fästingskräck.
 
4. Jag är svag för pojkband. Backstreet Boys, Hanson, Westlife... De nutida har jag inte så bra koll på, men de som dominerade under nittiotalet får fortfarande mitt hjärta att klappa lite fortare.
 
5. Jag har köpt över femton klänningar de senaste tre månaderna. Jag vet. Det är sjukt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0