The Raines Law Room

Den andra baren vi besökte i New York var en Speak Easy på 17th St mellan 5th Ave och 6th Ave.
 
Speak Easy är ett begrepp från den tiden då alkoholförbudet rådde, och konceptet går ut på att det är en bar som är osynlig. Vet man inte om att det är en bar där skulle man aldrig kunna gissa sig till det, och i många fall får man gå över bakgårdar, genom andra lokaler och fan och hans moster bara för att ens hitta ingången. The Raines Law Room var inte riktigt så svårt att hitta, men det kanske berodde på att jag gjorde min research noggrant innan vårt besök.
 
The Raines Law Room ligger bakom en anonym dörr, där endast en liten plakett annonserar att man har kommit rätt. För att ens komma in måste man ringa på dörrklockan. En butler öppnar dörren, och har man tur finns det lediga bord där inne. Har man otur är det fullt, och då kan man skriva upp sitt namn och telefonnummer på en lista så ringer butlern när en plats har öppnat sig.
 
Jag tyckte verkligen om konceptet med den här lilla Speak Easyn. Det var väldigt intimt och känslan var autentisk. Lite för starka drinkar, även om det kanske gav ytterligare stänk åt det autentiska. Vill man uppleva en annorlunda bar när man är i New York är detta definitivt ett bra tips. Bara man kollar upp var det ligger först...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: townhomes memphis tn

You made some decent points there. I looked on the internet for the
subject matter and found most people will agree
with your site.

2020-11-25 @ 18:16:17
URL: http://https://www.sunridgememphis.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0