World War Z

 
I måndags gick jag och Alex på bio och såg World War Z. Ännu en zombiefilm, men den här gången med Brad Pitt i huvudrollen. Vilket passade perfekt för mig, då jag är svag för både zombiefilmer och Brad Pitt.
 
Ett mystiskt virusutbrott drabbar världen, och trots att man är ovilliga att benämna det så, så förvandlas allt fler människor till zombies. Gerry arbetar inom FN, och han skickas ut för att ta reda på var viruset kommer ifrån och hur det ska bekämpas. En inte helt enkel uppgift när världen som vi känner den håller på att utplånas.
 
World War Z var omskriven redan långt innan den hade premiär. Alla rapporter jag har läst har varit negativa och det har luktat praktfiasko. Men så hade filmen premiär, och recensionerna talade ett annat språk. De jag har läst har varit positiva, och därför var jag inte sen att nappa när Alex ville att vi skulle se den.
 
Som sagt. Brad Pitt och zombies. I love it! Det är en vansinnigt spännande film med genomgående högt tempo. Den känns väldigt påkostad och det är många scener som är helt fantastiska. Jag satt som på nålar stora delar av tiden, hela tiden beredd på nya kast och svängar. Det blev aldrig tråkigt, och de knappa två timmarna gick väldigt fort.
 
Gå och se på bio innan det är för sent!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0