Buddakan

En av de saker vi missade när vi var i New York förra året var alla restauranger. Vi var så trötta efter att ha promenerat runt så mycket på dagarna att vi inte orkade gå ut och äta middag på kvällarna. Vilket är väldigt dumt när man är i en stad som New York.
 
När vi så besökte staden igen i år så låg betydligt mer fokus på mat. Innan vi åkte bokade jag bord på tre restauranger, så att vi inte skulle kunna strunta i att äta middag även om vi skulle vilja.
 
Först ut var Buddakan i Meatpacking District. Restaurangen där Carrie och Big hade sin rehearsal dinner i första SATC- filmen.
 
Vi var lite tidiga, så vi passade på att ta varsin drink i baren. Den var helt ok, även om jag förväntade mig mer när jag läste drinklistan. Maten, däremot, var helt fantastisk. Buddakan är en asiatisk restaurang där man beställer in rätter som alla vid bordet delar på. Egentligen är jag inte mycket för sådant, då jag gärna vill bestämma en sak jag tycker låter gott och sedan själv äta den utvalda rätten. Jag är inte så intresserad av att smaka på vad de andra i sällskapet vill ha, då det finns en risk att jag inte gillar det.
 
I det här fallet hade jag inte behövt oroa mig. Maten var galet god (faktiskt bäst av de tre restauranger jag bokat bord på), och Alex gick till och med så långt att han tyckte att det var bland den bästa asiatiska maten han någonsin ätit. Och då har han hängt både i Kina och Japan och ätit asiatisk på andra ställen i världen. Lägg där på bra service och trevlig lokal, och stället var en riktig fullpott.
 
Är ni i New York- GÅ DIT!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0