Quality Meats

Den tredje restaurangen jag hade bokat bord på i New York var Quality Meats. Den ligger på 58th Street, bara en kort promenad från hotellet vi bodde på. Perfekt när man gick hem efteråt, så mätt att man nästan rullade fram.
 
Alex älskar kött. Det där med vegetariska alternativ kan han tycka om att bryta av med ibland, men annars vill han ha kött till sina måltider. Därför tyckte jag att Quality Meats passade perfekt, efter all asiatisk mat vi åt tidigare under veckan. Och det var inte bara läget på restaurangen som var bra- maten var grym! Det var dessutom rejäla portioner, så några tankar om att inte bli mätt existerade inte. Ja, jisses vilken stor köttbit som kom in. Fast lite frukt till dessert hade jag plats för.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej Hella!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-06-26 @ 14:17:20
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0