Baconlindad kycklingfilé med sparris och fetaoströra

 
Dagens middag: Baconlindad kycklingfilé med sparris och fetaoströra.
 
 
Det var Alex idé att vi skulle äta "riktig" middag tillsammans i dag. Annars brukar jag mest äta gröt framför någon bra serie och han tortellini eller yoghurt framför datorn. Tråkigt, men ingen av oss orkar ställa oss och laga middag när vi kommer hem från jobbet. Men ibland glittrar det till. Som i dag.
 
Det är dessutom ett superenkelt recept.
 
 
Linda bacon runt kycklingfiléerna och stek dem någon minut eller två så att de får lite färg.
Skyffla in kycklingen i ugnen. 25 minuter i 225 grader brukar jag köra på.
Blanda fetaost med creme fraiche. När det är 5-10 minuter kvar på kycklingen ställer du in detta i en separat skål i ugnen (eller öser det över kycklingen, om du inte är så mycket för det estetiska).
Stek sparris.
Klart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0