Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite

 
Jag har precis sett klart den sista säsongen av Gossip Girl. Nu finns det inga fler avsnitt att se. Jag har några saker att ta upp.
 
Först. Brudklänningarna! Jag dör. Serenas klänning från Georges Chakra Spring 2011 Couture Collection (den högra för er som inte är insatta i serien) var fin, men lite för spejsad för min smak. Passade dock bra för karaktären. Men Blairs klänning! Jisses, vilket magnifikt mästerverk. Elie Saab Spring 2012 Couture, och det går ju inte att kunna missta sig på vem designern är. Jag tror inte att jag någonsin sett en Elie Saab- klänning jag inte velat ha. Sagolikt vacker.
 
Och nu till resten av det viktiga med det sista avsnittet någonsin. Alla knutar knöts ihop på ett snyggt sätt. Jag var ju lite frustrerad där i mitten av säsong 4. Det var därför jag slutade följa serien, men nu är jag väldigt glad att jag plockade upp den igen. För den blir bättre, och intrigerna tätare. Och viktigast av allt- man får veta vem som är Gossip Girl. Och jag hade aldrig gissat på att det var den personen som det visade sig vara. Ska inte spoila mer för er som inte sett klart serien än vad jag redan gjort genom att visa den här bilden, så vem det är väljer jag att vara tyst om.
 
Jag undrar om skaparna av serien visste redan från början vem som dolde sig bakom Gossip Girl- masken. Eller var det något de kom fram till när det var dags att skriva det sista kapitlet? Jag känner mig vansinnigt sugen på att se om säsong 1-3, för att se om man kan få några ledtrådar om man bara vet vad man ska leta efter. Ja, det kanske kan vara något.
 
 
You know you love me.
XOXO Gossip Girl
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0