Emma S.

 
Jag har länge funderat på om det inte är dags att köpa på mig en ögonkräm. Rynkorna blir ju inte direkt färre ju äldre jag blir, och även om jag kanske borde ha börjat smörja för flera år sedan så hoppas jag att det är bättre sent än aldrig som gäller i det här fallet.
 
Tanken var att jag skulle satsa på en kräm från Clinique. Köpa den i USA för billig penning, men sedan blev jag blåst på det roliga på flygplatsen när jag trodde att jag skulle hitta den billigare i taxfreen efter säkerhetskontrollen jämfört med butiken som var vid incheckningen. Vid gaterna var den ihopbuntad med någon annan kräm som jag inte alls var villig att betala massa extra för, så det blev inget.
 
Och efter att ha sett priset på krämen i USA har jag inte någon lust att betala det dubbla här hemma. Men så hittade jag denna kräm från Emma S. Jag har hört väldigt gott om det märket och för 139 kronor tänkte jag att det kan vara värt att testa.
 
Så. Förhoppningsvis kommer ni se mig med färre kråksparkar runt ögonen i framtiden. Eller åtminstone inte fler än vad jag har i dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0