Vardagsmys

I tisdags lagade jag och Alex mat. Det händer inte alltför ofta att vi gör det tillsammans, och nu gjorde vi det till en myskväll. Det bjöds till och med på efterrätt, trots att det var en helt vanlig tisdag. Inte illa.




Besegra min fiende



I dag har det varit träning som har stått i fokus för min del. Jag har gett mig fasiken på att jag ska träna minst två gånger i veckan, helst tre gånger. Och med tanke på att jag nu också är stolt ägare av ett par riktiga löparskor, som dessutom är vansinngit snygga, har jag beslutat att det är dags att ge löparbandet en ärlig chans. Så efter en halvtimme core ställde jag mig på det tidigare så förhatliga bandet. Och jag tyckte om det.
Totalt stod jag där i 70 minuter, och växlade mellan att jogga och powerwalka. Jag kan inte vara annat än nöjd med dagens träning, och i morgon är det dags att göra om det. Nu jäklar ska mina grå/rosa löparskor få arbeta.


Flying unicorns

Jag är inte helt förtjust över att ha fått den här låten på hjärnan. Den får mig nämligen att tänka på tecknade enhörningar som hoppar över stup och bajsar regnbågar.


Lev som en gris, dö som en hund



Markus Krunegårds turnéavslutning ägde igår rum på Hornstull Strand i Stockholm. Jag var där. Alex var där. Som väntat så bjöd Krunegård på en himla massa bra låtar, och allra bäst var Den som dör får se/ Markus Kyrkogård. Krunegård vet hur han ska fånga publiken. Jag var mycket nöjd med kvällen, och hoppas att man kan se honom på en scen om inte alltför lång tid igen.


Kärlek är en rosa klänning



Jag blev vansinnigt kär i den här klänningen. Synd bara att man har för stor röv för att den ska sitta bra där bak. Annars hade den hängt i min garderob just nu.


Lindad runt mitt lillfinger?



Igår såg jag till att bli bjuden på Kamarina av min karl. Inte helt fel. Inte helt fel alls.


Tasty



Självklart införskaffade vi oss lite godis när vi var på Bounce. Vanliga klassiska Ahlgrens bilar är underskattat. I alla fall i min värld.


The Last Bounce

Helgen har bjudit på en hel del olika aktiviteter. I fredags var jag, Alex, Edna och hennes kompis Filippa i Globen på The Last Bounce. Jag har inte sett Bounce live tidigare, så det var extra roligt att göra det nu. Även om det tyvärr var på deras avskedsföreställning. Och fy sjuttsingen, vad grymma de var. Vissa nummer var riktigt läckra. Kunde jag, skulle jag rekommendera alla där ute att gå och se på Bounce. Men nu är ju detta deras sista föreställningar som de gör i helgen, och de är alla slutsålda. Men: Köp en dvd. Det är inte bortkastade pengar.




Garderobsrensning



Förra helgen fick jag äntligen tummen ur röven, och rensade lite i min garderob. Blev en del plagg som fick förflytta sig ner i källaren. För jag mäktade inte med att slänga dem, även om jag vet att de flesta för alltid kommer att ligga nedpackade och aldrig mer användas igen.

Men jag är lite imponerad över mig själv (i smyg, givetvis) att jag lyckades få undan så många plagg som jag faktiskt fick. Och bonusen utdelades nästan omgående. En tom byrålåda, där min pojkvän kan få lägga lite kläder, så att han känner sig mer som hemma. Bättre belöning finns inte.


Up running



Det tog Alex två timmar, men igår lyckades han fixa mitt internet. Så nu fungerar det som det ska, och dessutom fixade han så att det är trådlöst igen. Alldeles, alldeles underbart, och precis så som jag vill ha det. Efter elva dagar utan att kunna ta mig ut i cyberspace började det bli lite väl påfrestande, och jag är glad att allting nu är som vanligt igen.

Och jag inser hur lyckligt lottad jag är, som inte bara har en alldeles fantastisk pojkvän. Han är bra på tekniska saker också. Vi kompletterar varandra väldigt bra, med andra ord.


Livstecken

Jag är inte död. Jah ligger inte heller på sjukhus. Däremot fungerar inte mitt internet, och har inte gjort så på elva dagar. Vilket börjar bli lite väl påfrestande nu. Enligt ComHem är det inte något fel hos dem, och just nu sitter jag och skriver på Alex dator, som uppenbarligen fungerar i mitt hem. Men varför fungerar inte internet i min dator? Det är det vi ska försöka ta reda på. Med min tur är datorn trasig. Tyvärr är det ganska troligt.

Men. Jag lever, och jag mår bra, bortsett från en ganska påträngande irritation. Och mobilbloggningen fungerar inte heller. Kan vara bra att meddela det också. Förhoppningsvis är jag tillbaka på banan så snart som möjligt. Lite gladare.


Dagens stora uppdrag avklarat



Jag har ägnat nästan hela dagen åt att städa. Det är alltid roligare än vad jag tror att det ska bli, och det är skönt när hemmet är rent. Men allt fejande har gjort mig hungrig, så nu ska jag fixa något att äta innan jag kan ta itu med nästa projekt: mig själv.


We´re fated to pretend

Jag kan inte låta bli att tycka att detta är en av de bästa låtarna som har gjorts. Det går inte att lyssna sönder den.


Solsidan

Min fredagskväll tillbringar jag i soffan framför tv:n. Just nu är det Solsidan som gäller, och fy sjuttsingen så bra det är. Det är längesen en svensk humorserie fick mig att skratta så mycket.


Något som är bra med mitt jobb är

74bf9e34d46f0dbe093a03851d0369ab.png

Något som är bra med mitt jobb är att det alltid finns frukt i receptionen. Det spelar ingen roll om fruktkorgen blir länsad på torsdag eftermiddag- på fredag morgon åker den ena receptionisten och köper mer frukt. Mycket uppskattat.


Biggest Loser



Tittar på Biggest Loser, och när Jerry röstades hem kunde jag inte hålla tårarna borta. Att just den äldsta och skröpligaste deltagaren skulle få åka var tydligen för mycket. Men när jag googlade honom, upptäckte jag att det verkar ha gått rätt bra för honom ändå. Det är lite skillnad på före- och efterbilden ovan. Yeah!


För en kort sekund trodde jag att

-ec69d4030c1c1443102bac29496798c.png

För en kort sekund trodde jag att huset jag jobbar i stod i brand. Sedan upptäckte jag att det är någon idiot som eldar utanför. Vete fasiken vad det är människan försöker elda upp, men det luktar surt och jävligt. Där försvann den drömmen om att få gå hem tidigare. Istället får jag sitta här och marineras i denna vedervärdiga odör.


Inte heller i dag är någon speciel

0-5c0647bbfe7b3735b882561cfe31b5fa.png

Inte heller i dag är någon speciellt rolig dag på jobbet. Jag vill ut och promenera i det fina vädret, inte sitta bakom mitt skrivbord och titta in i datorskärmen.


Syntetiskt blod



Hallå! True Blood! Hur spännande kan det bli? Jag vill ha mer, mer, mer! NU!


Träningspartner



Två dagar i rad har jag och Alex tränat tillsammans. När jag tecknade upp mig på World Class fick jag ett "presentkort" på två veckors gratis träning för en av mina vänner, och att dra med mig Alex var det naturliga valet. Så under den här och nästa vecka är det träning tillsammans som gäller.

Igår körde vi både ett pass zumba och ett pass afrodans, och i dag satsade vi på core. Den här veckans träningskvot är med andra ord avklarad, men vi har planerat in zumba igen på fredag. Är det gratis så ska man nyttja det. Och det är faktiskt kul att träna med pojkvännen.


I dag är en trött dag. Jag skulle

0-38881211e501958afa0b820750f017c9.png

I dag är en trött dag. Jag skulle behöva leta upp lite extra energi, men tyvärr kan jag inte minnas att jag har gömt någon sådan på mitt kontor.


Segt



Fick jag bestämma hur min dag skulle se ut, skulle jag fortfarande ligga i sängen. Sedan skulle det inte hända så mycket mer under hela dagen. En förflyttning till soffan, möjligen. Att släpa sig utanför dörren och åka till jobbet verkar onödigt, men tyvärr är det inte jag som får göra den bedömningen. Det här är en helt vanlig onsdag, och då är det arbete som gäller.


Påskmiddag



Helgens gratisätande fortsatte igår kväll, när det var dags för påskmiddag hos mina föräldrar. Det bjöds på den sedvanliga påskmaten, lax, ägg, sill, köttbullar, prinskorv... Mycket gott och efterlängtat.


Grattis Marielle

Igår var det dags för födelsedagsbarn nummer två den här helgen att fylla år. Marielle blev 27 år, och bjöd in på lunch och fika. Mycket trevligt.


Färgglatt, som sig bör på påsken



Jag fick ägg av Alex mamma. De ser ut som karameller.


Födelsedagsfirande

Alex fyllde år i lördags, och detta firades storstilat i fredags. Vi åt middag på Patricia (och utnyttjade det trevliga erbjudandet där födelsedagsbarnet får äta gratis, och övriga i sällskapet får äta för halva priset). Det såg ut så här.



Kristoffer och Edna drack Grasshopper.



Robert, Fredrik och Johan försökte bestämma sig för vad de skulle äta.



Jag fick äran att sitta bredvid födelsedagsbarnet. Ny klänning hade jag dessutom.



Marielle och David åt hummer till förrätt.



Jag åt kycklingfajita till varmrätt, och det var mat som räckte för minst två personer.



Av någon anledning kom allt jag beställde in i gigantiska portioner. Här är efterrätten.



Alex fick presenter av Marielle och David. Toapapper...



... och en beer bong.



Rickard kom lite senare.



Tina och Martin busade.



Alex var på bra humör.



Jag och Tina.



Det shottades nere i en av barerna på nedre plan.



Torleif och Addi var på bra humör.


Aprilväder

För tre dagar sedan drog jag på mig vårskorna för första gången i år. And it was awesome!



När jag tittade ut genom fönstret i dag fick jag dessvärre en smärre chock. Snö. Det verkar dessutom vara blötsnö, som är den absolut värsta sorten. Jag är inte helt nöjd.


Märk hur vår skugga


Grattis Håkan Hellström



I dag gratulerar jag Håkan Hellström, som fyller 36 år. Det tycker jag att ni också borde göra.


Önskan



Fick jag välja, skulle jag vara med dig just nu.


En bra sak med att jobba på ett fö

0-42c92ec1e9afc2f62d4b3f47d054bcab.png

En bra sak med att jobba på ett företag i livsmedelsbranschen är att vi ibland åker ut till butik och pejlar läget. I dag har vi spanat in påskrusningen i två butiker, och jag fick möjlighet att handla lite saker som jag ändå tänkt handla i dag. Två flugor i en smäll. Sånt tycker vi om.


Mina förhoppningar om att vinna ma

7f16d8f67986b84bfad5a5dd41d72c75.png

Mina förhoppningar om att vinna massa miljoner grusades redan i affären när jag insåg att högsta vinsten på denna lott är ett presentkort på 12000:-. Inte blev det bättre när jag nu, efter att ha skrapat den, kan meddela att jag inte vann ett dugg. Men det är väl som man säger- otur i spel, tur i kärlek.


RSS 2.0