Tonight I´ll be your naughty girl

Hade filmkväll med M. Jag fick se filmen från F:s svensexa. Grabbgänget stövlade in genom den olåsta ytterdörren kl 8 på morgonen, när F och hans tjej låg och sov. Sedan fick han klä på sig långkalsonger, höftskynke, nättröja och en svart cape. Roligast var när de drog iväg honom till ett kampsportställe på Söder, där han trodde att han skulle få gå några ronder mot hårda killar. Istället togs han ner till källaren, där han fick lära sig pole dancing.

F har lika mycket rytm i blodet som ett kylskåp, och jag höll på att skratta på mig när jag såg hans försök att dansa sensuellt runt stången. Och svanka verkade vara omöjligt. Men han försökte tappert... Allt till tonerna av låtar som "Naughty Girl" och "Sexyback", iförd lackklänning och rosa peruk. Sexigt.

Det var en mycket underhållande video på en timme, som jag nog borde hålla tyst om att jag har sett. Nu har jag ju aldrig träffat F, men jag tror inte att det skulle bli så populärt om det kom fram att M har visat den för massa människor...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0