Mattias uteblivna svensexa

Jag lovade ju att berätta vad Mattias hade råkat ut för...

Mattias ska gifta sig i augusti, och nu hade hans kompisar bjudit med honom på räkfrossa på en båt förra veckan, och självklart var svensexa det första som dök upp i hans tankar. Han var den första att anlända, och han blev visad till ett bord, där han satt och väntade på sina kompisar. Båten fylldes på med folk, och ett tjejgäng slog sig ner bredvid honom. Helt ok, tyckte han. Men av hans killkompisar syntes inte ett spår. Till slut blev det dags för båten att åka - vilket den också gjorde. Och där satt Mattias alldeles själv.
Han gjorde dock det bästa av situationen, och käkade räkor och snackade med tjejerna som satt bredvid. Han beställde in dricka, och hade faktiskt riktigt trevligt, även om det inte blev den svensexa som han hade förväntat sig. När det sedan var dags att kliva av båten, blev han stoppad av personalen, som frågade om han inte skulle betala.

Stackarn blev iväglurad med räkbåten alldeles själv. Och fick betala för kalaset. Inklusive drickan som han hade hämtat åt tjejerna. Hade det varit jag hade jag blivit arg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0