Mardrömmar och dålig sömn

Somnade på soffan igår, och gick inte och la mig förrän kl 03:30. Inte ett så smart drag. Har sovit extremt oroligt de få timmar jag faktiskt fick i min säng och drömt i stort sett hela tiden.
Drömde att jag skulle på Kyliekonserten. Väl där träffade jag EB, som jag hade en liten crush på för många år sedan. Vi stod precis framför scenen, när Kylie kommer och ställer sig bredvid oss och sjunger. Det konstiga var att scenen var på marknivå och inte alls upphöjd. Då lutar sig EB fram och kysser henne, varpå hon börjar skrika och vakter börjar samlas. Jag och EB tar till flykten och låser in oss på en toalett.

Senare drömde jag att jag och Marielle var i Australien. Att vi skulle bo där några månader. Och av någon anledning hamnade vi mitt i den påhittade världen i Pans Labyrint (som jag inte ens har sett). Jag minns tydligt att jag sa "Det här är ju inte alls så läskigt".
Vi kom sedan tillbaka till den riktiga världen och skulle promenera längs strandpromenaden. På väg dit träffade vi två norska killar som gjorde oss sällskap. Men istället för att ta oss till stranden gick vi till Skansen, som också fanns i Australien. Precis som IKEA finns över hela världen fanns också konceptet Skansen i flera andra länder, med de svenska djuren, husen och fäbodarna.

Dessvärre visade sig de här två killarna inte vara några trevliga människor, vilket jag och Marielle bittert fick erfara. Det visades även prov på att människor i vår omgivning inte ställer upp för andra människor i nöd, hur mycket dessa än skriker på hjälp.
Tack och lov var det bara en dröm, och de enda effekterna den hade var att jag vaknade alldeles kallsvettig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0