Som en skolflicka

Jag ska på kurs imorgon. Eller kurs och kurs. Work Basket heter det, och fråga mig itne vad det innebär för det har jag ingen aning om. Det är något som vi ska börja använda oss av på jobbet, för att få ett bättre flow i våra processer. Det är i alla fall vad jag tror. Jag har nämligen valt att stänga av hörseln varje gång denna fråga har tagits upp, vilket inte kan vara många gånger i min närhet.

Och när nya processer och rutiner ska implementeras krävs det att personalen får utbildning. Detta sker med andra ord imorgon för min del. Ska sitta nere i Bunkern hela förmiddagen. Jag kan komma på tusen saker som är betydligt roligare. Bunkern är för övrigt det stora konferensrum som vi har nere på plan 1, och det rummet har inga fönster. Det är väldigt instängt och inte något för den som lider av klaustrofobi. Tråkigt nog gör jag inte det, så jag måste vistas där nere så länge som jag blir tillsagd.

Jag förstår att jag måste gå igenom den här utbildningen. Det är ju något positivt. Men jag har dessvärre alldeles för lätt för att knäppa av och sluta lyssna när människor står och maler om saker som jag finner ointressanta. Det vore enklare om någon satt med mig och enkelt visade hur det nya fungerar. Slipper jag föreläsningsmomentet så blir allt mycket enklare. Men jag antar att jag får rycka upp mig och göra ett seriöst försök att lyssna imorgon.



Kommentarer
Postat av: sassy

Den gröna klänningen fanns kvar på H&M för några dagar sen :)

2008-09-15 @ 10:51:26
URL: http://eurotrash.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0