Daniel och Victoria

Att jag har varit frånvarande här innebär inte att jag har varit frånvarande från vad som händer runt omkring mig i övrigt. Självklart har jag inte missat att Daniel och Victoria har gått och förlovat sig. Äntligen! De har ju varit tillsammans så länge att allt annat hade varit en skandal av stora mått.

Jag är dock lite besviken över att det dröjer ända till 2010 innan det blir något bröllop. För om det är något som jag gillar så är det storslagna bröllop, och att slänga in en kunglighet på det gör det hela ännu mer fantastiskt.

Jag förstår ju att det här med att vänta har att göra med att svenska folket ska vänja sig mer vid tanken på att en helt vanlig Svensson gifter sig med landets blivande regent. Vilket jag inte kan förstå, för det viktigaste är väl för fasiken kärleken. Skit i om han inte är prins, greve eller hertig. Sådant betyder ändå ingenting. Det här äktenskapet kommer att bli skitbra, för de älskar verkligen varandra. Tänk på vad killen ger upp för sin kärlek. Han ger upp nästan allt. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0