10 saker du (förmodligen) inte visste om mig

1. Jag föddes en månad för tidigt, och vägde bara 1700 gram. En liten skit, men det tar jag igen nu.

2. Under en period var nagelfilar bland det värsta jag visste. Jag klarade inte av när folk inom en radie av 500 meter ifrån mig filade naglarna, och att själv försöka sig på det (eller ens hålla i en nagelfil) var inte att tänka på. Jag känner fortfarande stort obehag inför detta, men har lärt mig att leva med det.

3. Jag var en slav under Sunset Brach. Det är inte många avsnitt av den serien som jag inte har sett, och om jag inte hann hem till det att det började fick mamma spela in det åt mig så att jag kunde se det i efterhand. Detta var förstås innan nedladdningsåldern (ni märker hur gammal jag är...).

4. Jag har aldrig rökt en cigarett eller snusat. Inte ens provat.

5. Mitt drömyrke var tidigare författare (när jag insåg att det aldrig skulle bli någon flygvärdinna av mig). Äh, who am I kidding? Jag drömmer fortfarande om att bli författare, jag ska bara komma på rätt historia att berätta först.

6. Som barn mådde jag riktigt illa varje gång jag såg ett rapsfält (vi åkte förbi några sådana varje sommar på väg till farmor och farfars lantställe, eller på semester runt om i landet). Det hade med den gula färgen att göra, jag tyckte att den var hemsk.

7. När jag tar på mig byxor, strumpor, skor eller annat som man "stoppar ner benen i", börjar jag alltid med vänster ben/ fot först. Detsamma gäller när jag tar på mig kläder på överkroppen. Vänster först, annars känns allting helt upp och nedvänt, och det känns som att något väldigt, väldigt dåligt skulle kunna inträffa.

8. Jag kan inte titta under vatten. Varken i klorbassäng, badkar, insjö eller hav.

9. Jag kommer ihåg vilken skjorta min nuvarande chef hade på sig under den första av mina arbetsintervjuer.

10. Jag är pinsamt dålig på att krydda när jag lagar mat. Jag glömmer liksom bort att man kan göra det, trots att jag har försökt samla på mig en del kryddor att ha på kryddhyllan. Inte ens salt och peppar kommer jag ihåg, vilket är lite konstigt med tanke på att jag vanligtvis saltar min mat väldigt ofta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0