Rapport från verkligheten



Måndag morgon.

- Det var fasiken inte kul att behöva gå upp kl 06:30 i morse. Roligare var det att se Alex när klockan ringde. Han satte sig upp och såg sig förvirrat omkring, som om han inte riktigt förstod vad som hände. Sedan snoozade jag två gånger, och varje gång klockan ringde reagerade Alex likadant.
- Tunnelbanan har börjat gå enligt vintertidtabellen igen, vilket innebär tåg var femte minut i rusningstrafik. Mycket glädjande. Däremot är blå linjen avstängd ytterligare två månader, vilket gör min resväg till jobbet lite längre. Mindre glädjande.
- Ridningen började igen i lördags efter ett par månaders sommaruppehåll. En timme på hästryggen resulterade i träningsvärk i ljumskarna. Jag känner mig som en barbiedocka som någon har försökt dra benen av. Aj.
- Det är ganska trevligt att vara tillbaka på jobbet. Åtminstone att träffa kollegorna och få in lite rutiner igen. Alla hundratals mail och fakturor som måste gås igenom är inte lika roliga. Jag tycker inte om känslan att jobba utan att märka att den där högen minskas.
- Mitt nya höj- och sänkbara skrivbord har kommit. DET är goda nyheter! Jag kommer definitivt ha det lite lättare på jobbet framöver, bara vi lyckas mecka ihop skrivbordet.
- Nu ska jag bara lura iväg tröttheten så att jag kan gasa på i arbetet. Och i kväll är det tidig sänggång som gäller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0