Planering pågår



Varje gång jag tänker på det där med att byta lägenhet blir jag nervös. På söndag kommer två stycken för att titta på min lägenhet, varav den ena är den tredje parten i bytet av den lägenhet jag tittade på i måndags. Hon verkar redan helt på det klara med att hon vill ha min lägenhet, även fast hon ännu inte har sett den. Detta får givetvis mina tankar att börja snurra, och jag ser det här bytet som klart.

Jag har i huvudet redan börjat flytta in i den lägenheten. Funderat på vilka möbler vi ska behålla och vad som behövs köpas nytt. Gått igenom halva Ikeas sortiment i huvudet, och börjat planera för hur jag ska övertala Alex att vissa av de möblerna måste vi bara ha. Som ni ser på ritningen ovan (som den nuvarande lägenhetsinnehavaren har gjort, och som ändå är rätt trogen verkligheten) är det en stor lägenhet. Den känns luftig och det finns massor av ytor att möblera. Så jag har hunnit fundera rätt mycket på hur det kommer att bli när vi väl bor där.

Det här beteendet är naturligtvis att jämställa med att krossa en spegel, gå under en stege eller se en svart katt. Dömt att misslyckas och bringa olycka över mitt liv. Fallet om vi inte får den här lägenheten kommer att bli mycket hårdare än om jag bara varit lite cool och inte börjat fantisera. Dumma, dumma Helena. Att du aldrig lär dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0