Hälsosammare livsstil efterlyses



I hotellrummet i Egypten hittade vi den här. Jag började genast fundera över varför det fanns en våg där, och det enda jag kom fram till var att det måste vara för att man ska kunna kontrollera hur många kilo man går upp under sin vistelse där. För med tanke på att det var frukost- lunch- och middagsbuffé så är det bara så- man går upp i vikt. För min del slutade det i att när jag bad Alex fota mig på stranden vägrade jag att ta av mig klänningen, för några hemska bikinibilder på en flodhäst skulle vi minsann inte få med oss hem.

Men nu när den tax free- inköpta Toffifeen är slut (den mölade vi i oss på ett par dagar, oops) är även svullandets tid över. Nu är det hälsosamt som gäller för nästan hela slanten (man kan ju inte förbjuda alla godsaker, ibland måste man få unna sig). Jag vet att jag har sagt det förut, och att jag alltid misslyckats, men den här gången ska jag göra en sak annorlunda. Jag ska kämpa vecka för vecka. Det långsiktiga målet ska bara finnas bak i periferin, och jag ska kämpa för att klara en vecka i taget.

Nyttig mat i mindre portioner och träning ett par gånger i veckan. Kanske kan jag lyckas klämma in några kvällspromenader också, även om jag hatar sånt den här årstiden. Det är på tok för mörkt och kallt när man kommer hem från jobbet för att man ska vilja ge sig ut igen, men jag ska försöka mig på det ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0