Desperate housewife



I dag har jag varit värsta hemmafrun. Flängt fram och tillbaka och kors och tvärs för att få hushållet att fungera. Och nu är klockan nästan läggdags och jag inser att jag knappt har haft tid att göra något roligt sedan jag kom hem efter jobbet. Så jädra tråkigt.

Det här har jag hemmafruat mig med:

- Diskat. Det var ett berg i Mount Everests storlek som tornade upp sig på diskbänken och någon var tvungen att ge sig i kast med att diska undan det. Alex kom hem sent, så det fick bli jag.
- Vi lagade mat tillsammans, jag och Alex. Könsrollerna är cementerade i vår gemensamma matlagning, och han ansvarar för köttet och jag för sallad, sås och potatis.
- Diskat. Igen. Egentligen borde det ha varit Alex uppgift eftersom jag redan gjort det en timme tidigare, men han var tvungen att jobba och blev därför ivägsläppt. För jobbet är faktiskt viktigare.
- Tvättat. För en vecka sedan installerades nya tvättmaskiner som jag nu fick äran att testa. De var lite läskiga först, men jag insåg snart att de var hur bra som helst. Lite lyxigare att tvätta från och med nu! Fast å andra sidan lika jobbigt att springa upp och ner till tvättstugan hela tiden...
- Bäddat med rena lakan i sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0