Gaga Oh la la



Vem har fått tag på biljetter till Lady Gagas spelning på Globen i augusti? Eh, JAG!

Hängde på låset i morse när biljetterna släpptes (Eller ja, lås och lås. Köpte dem på Ticnets hemsida, men det känns så fel att säga att jag hängde på... internet...?... för det är ju liksom uppenbart) och efter en evighet lyckades jag till sist få tag på biljettjäklarna. Sjuhundra riksdaler styck fick jag betala, och jag skulle ha två.

Men även om jag nu fick mina två biljetter måste jag klaga.

1. För det första är jag jävligt glad över att ha upptäckt att man aldrig ska köpa biljetter via Live Nation. För därifrån slussas man bara över till Ticnet i allafall, och denna flytt gör att man förlorar många dyrbara sekunder. Har man otur kan det leda till att konserten hinner bli slutsåld.
2. Biljetterna till Lady Gaga skulle släppas klockan 9. Klockan 08:54 gick jag in på Ticnet, bara för att upptäcka att biljetterna redan var släppta och försäljningen i full gång. Inte ok.
3. Eftersom trycket var så stort ställdes jag i kö. Det är helt ok för min del, jag fattar väl också att hemsidan inte klarar av hur många kunder som helst samtidigt. Men efter tio minuter när det äntligen var dags för mig att få komma fram och handla, då dök plötsligt ett meddelande upp på skärmen om att kön var full och att jag skulle försöka igen senare. BAM! och jag kastades tillbaka på noll och fick börja om att köa. Vafan...


Funderade starkt på att ringa till Ticnet och fråga vad fasen de sysslar med. Men jag orkade inte den här gången heller. Jag fick mina biljetter, och det är jag nöjd över. Lady Gaga på Globen! Awesome!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0