Måndag 2 April 2012



Det där med minusgrader i april tycker jag inte är någon höjdare, speciellt inte som att jag inte är klädd för det. Klänning- check, vårjacka- check, Converse- check. Tur att ajg inte planerar att befinna mig utomhus några längre stunder i dag.

I dag är för övrigt en dag med många saker på schemat. Mitt fadderbarn börjar på jobbet. Eller fadderbarn och fadderbarn, det är en vuxen kvinna som är äldre än vad jag är. Men jag har blivit tillfrågad att vara hennes fadder nu i början när hon är ny på jobbet, och sådant måste man ju tacka ja till. Även om jag inte vet hur mycket jag kan tillföra, men det handlar väl mest att vara snäll och hjälpsam och finnas där om hon undrar över något.

Efter att ha fuskat lite med Dukandieten i helgen (vi firade Alex födelsedag med tårta igår, och jag hann innan det trycka i mig ett par cheeseburgare på Donken och sedan avsluta dagen med lite thaimat) går jag nu in i Cruisefasen. Egentligen är jag sur på mig själv över det där fuskandet (som även innefattar en smoothie på enbart frukt och lite påskgodis som en kollega bjöd på) men samtidigt orkar jag inte bry mig. Ibland blir det så där, och då är det bara att ta nya tag. Så, i dag äter jag både sallad och gurka till min lunchlax. Awesome!

Och för att fira Alex födelsedag (som egentligen är i morgon) ska vi i kväll gå och äta på Järntorgspumpen i Gamla Stan. Jag behöver kanske inte ens nämna att jag inte kommer vara särskilt Dukanstrikt då heller... Finns det valfri köttbit med bearnaise på menyn så är det det jag ska ha. Punkt.

Och så är det ju så att Håkan Hellström fyller år i dag, så jag får ta av mig hatten och önska honom en fin födelsedag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0