Torsdag 12 April 2012



Hello torsdag!

Trött som fan men på glatt humör ändå. Så kan vi väl sammanfatta läget just nu. Det känns för övrigt helt upp och ner att det redan är torsdag och bara en och en halv dag kvar att jobba innan det är dags att ta helg. Men det ska jag inte mala på mer om nu.

Jag har sån jädra träningsvärk i låren, och jag kan inte för mitt liv förstå varför. Det är ju inte som att jag har ägnat mig åt några träningsaktiviteter på väldigt länge. Kan man få träningsvärk av att sitta för mycket? Eller för att ha datorn i knäet? Eller springa tio meter till bussen två dagar i rad? It's a mystery, för att citera killarna i Dead By April. Den låten har jag för övrigt börjat tycka mer och mer om, även om jag fortfarande undrar varför den gick vidare till Mellofinalen.

Funderar på vad jag ska sysselsätta mig med i kväll. Alex ska iväg och träna efter jobbet, om han nu kom ihåg träningskläderna imorse, så jag blir ensam hemma några timmar. Så vad göra? Det står just nu mellan att rensa ur i garderoben (jag vill, men orkar jag?), ut och jogga lite (not gonna happen) och titta på någon film. Äh, vem försöker jag lura. Vi vet alla vad jag kommer att välja.

Auf Wiedersehen!
(Det är Deutsche Donnerstag här på jobbet, vilket innebär att ett gäng kollegor under lunchen enbart pratar tyska med varandra. Tur att jag äter betydligt senare än dem... Men man kan ju alltid bidra med något litet, så det fick plats här.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0